Corona nieuws

[catlist name="covid19" order="desc" numberposts=6]

COVID-19

[catlist name="COVID-19" orderby="menu_order" order="asc" numberposts=-1]
[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module hide_homebreadcrumb=”off” separator=”sep-pipe” hide_currentbreadcrumb=”off” homebreadcrumborientation=”left” disabled_on=”on||” _builder_version=”3.27.4″ custom_margin=”||10px|” fontsbreadcrumbs_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumbs_line_height_tablet=”2″ fontsseperator_font_size_tablet=”51″ fontsseperator_line_height_tablet=”2″ fontsbreadcrumblinks_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumblinks_line_height_tablet=”2″ z_index_tablet=”500″ fontsbreadcrumbs_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumbs_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumbs_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” fontsseperator_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” fontsseperator_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” fontsseperator_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” fontsbreadcrumblinks_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumblinks_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumblinks_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” global_module=”2897″ saved_tabs=”all”][/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

COVID-19

Update coronamaatregelen vanaf 13 juli
Helaas stijgt het aantal nieuwe COVID-19 besmettingen in Amsterdam weer. Om die reden dragen alle medewerkers in Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen vanaf dinsdag 13 juli weer een mondneusmasker in de publieke ruimtes van het ziekenhuis. Wij vragen bezoekers en patiënten ook een mondkapje te dragen. Verder blijven onderstaande basisregels van kracht:

Kom alleen als u een afspraak heeft
Wij verzoeken u om niet naar onze kliniek te komen, tenzij u een afspraak gepland heeft staan.

Kom alleen en niet te vroeg
Het uitgangspunt is dat mensen alleen naar hun afspraak komen. Uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, bent u verplicht om dit vooraf aan uw afspraak te melden. Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.

Hygiëne en afstand houden
U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal. We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten en de instructies van de gastvrouw/-heer te volgen.

Klachten? Neem contact met ons op!
Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid kan de afspraak helaas niet plaatsvinden en kijken we samen naar de mogelijkheden voor het plannen van een nieuwe afspraak. U kunt ons bereiken op 020-305 58 00.

Heeft u vragen?
Neemt u dan contact op met onze medewerkers via: 020-305 58 00.

 

Meer Corona nieuws

[catlist name="covid19" thumbnail="yes" excerpt="yes" excerpt_size="10" template="post_list_template" posts_morelink="› Lees meer" numberposts="4"]

Nieuws

[catlist name='nieuws' orderby="menu_order" order="asc"]