Dermatologie

[catlist name="dermatologie-behandelingen" orderby="title" order="asc"]
[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module hide_homebreadcrumb=”off” separator=”sep-pipe” hide_currentbreadcrumb=”off” homebreadcrumborientation=”left” disabled_on=”on||” _builder_version=”3.19.5″ fontsbreadcrumbs_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumbs_line_height_tablet=”2″ fontsseperator_font_size_tablet=”51″ fontsseperator_line_height_tablet=”2″ fontsbreadcrumblinks_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumblinks_line_height_tablet=”2″ global_module=”2897″ saved_tabs=”all”]

[/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

Dermatologie

Cosmetische dermatologie houdt zich bezig met huidaandoeningen die als storend voor het uiterlijk worden ervaren. Het is niet altijd medisch noodzakelijk, maar zorgt wel voor een verfraaiing van de huid. Enkele voorbeelden van cosmetische dermatologie bij Jan van Goyen zijn:

  • de behandeling van zichtbare vaatjes;
  • cosmetisch storende spataderen;
  • pigmentvlekken;
  • shaven van goedaardige moedervlekken

Ook worden patiënten behandeld die last hebben van overmatig zweten in de oksels en/of handpalmen. De behandeling middels botox wordt vergoed (wel een verwijsbrief noodzakelijk). En de nieuwste behandeling met de miraDry om permanent minder te zweten in de oksels, wordt ook aangeboden.

Om een afspraak te maken of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 020 3055 845 of stuurt u een e-mail naar vaatchirurgie@jvg.nl.

Behandelend artsen

[catlist name="dermatologie" thumbnail="yes" excerpt="yes" excerpt_size="10" orderby="menu_order" order="asc" template="post_list_template" posts_morelink="Lees meer" catlink="yes" category_count="yes" numberposts=-1]

Prijzen

In onderstaande tabellen vindt u de prijzen van de verschillende cosmetisch, dermatologische behandelingen.

[table id=15 /]

Om een afspraak te maken voor een intakegesprek of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 020 30 55 845.

Ervaringen met cosmetische dermatologie

Lees hieronder enkele ervaringen van onze cliënten.

“Ik zag erg op tegen de miradry behandeling, maar het viel reuze mee. Alleen de verdoving voelde ik een klein beetje. De hele behandeling zelf deed geen pijn. De dermatoloog en assistente waren uiterst vriendelijk en kundig. Door de gemoedelijke sfeer viel het ander half uur je oksels omhoog houden eigenlijk ook best mee. Na deze behandeling heb ik letterlijk geen druppel zweet meer gevoeld. Heerlijk!”

Claudia – 44 jaar

“Geen angst voor zweetplekken in mijn kleding, minder kledingstukken in de was en geen okselhaar meer. Daar had ik wel 1,5 uur met mijn armen omhoog liggen voor over. Vanwege de verdoving was de behandeling niet pijnlijk. Een tweede behandeling zou ik op een gegeven moment kunnen overwegen, omdat ik af en toe nog een klein beetje zweet. Maar voorlopig ben ik met één behandeling al heel blij!”

Marleen - 41 jaar

[catlist name="injectables-behandelingen" thumbnail="yes" excerpt="yes" excerpt_size="10" orderby="menu_order" order="asc" template="post_list_template" posts_morelink="Lees meer" catlink="yes" category_count="yes" numberposts=-1]

Verschillende soorten behandelingen

MiraDry

Sommige mensen hebben veel last van overmatig zweten zonder dat er enige echte inspanning optreedt. We spreken dan ook wel van axillaire hyperhidrosis. Als het vooral onder de oksels voorkomt wordt het axillair zweten genoemd. Lees verder.

Verwijderen ontsierende plekjes

Het kan voorkomen dat je plekjes op je lichaam hebt die je als ontsierend ervaart. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze te laten verwijderen. Lees verder.

Voor meer informatie over onze cosmetische, dermatologische behandelingen of het inplannen van een intakegesprek neemt u contact met ons op via 020 3055 845 of per e-mail via vaatchirurgie@jvg.nl.

Plan een afspraak in

Voor het maken van een intakegesprek of voor meer informatie vult u het contactformulier aan de rechterzijde in. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via ons telefoonnummer 020 30 55 845.

Wij voorzien u graag van alle informatie tijdens het eerste consult zodat u zich goed kunt voorbereiden op de behandeling.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 16:30 uur.

Adresgegevens

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 3055 845
E: vaatchirurgie@jvg.nl

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false”]

Dermatologie

[catlist name="dermatologie-behandelingen" orderby="menu_order" order="asc" numberposts=-1]