Injectables

[catlist name="behandeling-injectables" orderby="title" order="asc"]

Prijslijst

[catlist name="prijslijst injectabless" orderby="title" order="asc"]
[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module hide_homebreadcrumb=”off” separator=”sep-pipe” hide_currentbreadcrumb=”off” homebreadcrumborientation=”left” disabled_on=”on||” _builder_version=”3.27.4″ custom_margin=”||10px|” fontsbreadcrumbs_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumbs_line_height_tablet=”2″ fontsseperator_font_size_tablet=”51″ fontsseperator_line_height_tablet=”2″ fontsbreadcrumblinks_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumblinks_line_height_tablet=”2″ z_index_tablet=”500″ fontsbreadcrumbs_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumbs_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumbs_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” fontsseperator_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” fontsseperator_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” fontsseperator_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” fontsbreadcrumblinks_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumblinks_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumblinks_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” global_module=”2897″ saved_tabs=”all”][/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

Injectables

Op zoek naar een betrouwbare kliniek voor injectables in Amsterdam? Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen helpen onze ervaren cosmetisch artsen u graag om tot een goed behandelplan te komen. Injectables worden gebruikt om rimpels en fijne lijntjes te verminderen en om het volume in het gezicht te herstellen. Door injectables ervaart u een jonger en frisser uiterlijk. Er bestaan verschillende soorten injectable behandelingen, waarvan de bekendste Fillers en Botox® zijn. Beide behandelingen hebben een andere werking in de strijd tegen rimpels, fijne lijntjes en onderhuids volumeverlies. Fillers op basis van hyaluronzuur herstellen het verloren volume onder de huid, waardoor rimpels minder zichtbaar worden en u een jongere uitstraling krijgt. Hyaluronzuur is de enige oplosbare filler en wij werken alleen met hoogwaardige A-merken. Met fillers herstellen onze artsen de contouren van het gelaat op een zo natuurlijk mogelijke manier. Het is onder andere mogelijk om de mondhoeken te liften, de wangen of slapen op te vullen, wallen te verminderen en we bieden ook een liquid-facelift aan. Ook worden fillers gebruikt om lippen te vergroten. Door Botox® verslappen de spieren, wat resulteert in minder rimpels en een zachtere en jongere uitstraling. Botox® is effectief bij de behandeling van bijvoorbeeld kraaienpootjes, fronsrimpels en de gummysmile, maar ook bij overmatige transpiratie, spanningshoofd- en nekpijn, migraine, tandenknarsen en kaakklemmen.

Fillers

 • Zo goed als pijnloze behandeling
 • Direct zichtbaar resultaat
 • Nagenoeg geen last van bijwerkingen
 • Plaatselijke verdoving mogelijk

Fillers werken ongeveer 6 tot 12 maanden. Wanneer fillers zijn uitgewerkt, kunt u de behandeling, zonder risico’s, opnieuw ondergaan. Een filler behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Botox®

 • Wordt als vrijwel pijnloos ervaren
 • Weinig last van bijwerkingen
 • Botox werkt zo’n 3 tot 4 maanden
 • Botox wordt meestal zonder verdoving
  toegepast, maar plaatselijke verdoving is mogelijk.

Afhankelijk van de behandeling is het resultaat vanaf 1 week na de behandeling zichtbaar. Een Botox® behandeling duurt vaak niet langer dan 5 minuten.

Voor vragen over de verschillende injectables behandelingen of om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen, neemt u contact met ons op via 020 3055 874 of stuurt u een e-mail naar injectables@jvg.nl.

Behandelend artsen

Bij het gratis en vrijblijvende intakegesprek wordt de injectables behandeling doorgenomen met de behandelend arts. Onze artsen hebben jarenlange ervaring met het toepassen van injectables. Wanneer u bijvoorbeeld angstig bent voor naalden, dan bieden wij persoonlijke begeleiding en extra aandacht om u volledig op uw gemak te stellen en voor te bereiden op de behandeling. Onze behandelend artsen zijn:

[catlist name="artsen+injectables" thumbnail="yes" excerpt="yes" excerpt_size="10" orderby="menu_order" order="asc" template="post_list_template" posts_morelink="Lees meer" catlink="yes" category_count="yes"]

Prijzen van een behandeling met injectables

In onderstaande tabellen vindt u de prijzen van de verschillende injectables behandelingen. De prijslijsten zijn onderverdeeld in drie categorieën: Botox, Fillers (Restylane & Juvederm) en overige injectables. Het eerste consult is geheel gratis en vrijblijvend.

Na het eerste consult bij de cosmetisch arts krijgt u een behandelplan op maat. De kosten voor een behandeling met fillers zijn afhankelijk van uw wensen, uw leeftijd, de mate van veroudering en genetische aanleg.

Prijslijst Botox®

[table id=72 /]

Prijslijst fillers

[table id=71 /]

Prijslijst overige injectables

[table id=6 /]

Om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 020 – 3055 874.

Resultaten

Injectables worden toegepast om rimpels en plooien te verminderen of tijdelijk te laten verdwijnen. Ook helpen injectables om de gezichtscontouren te verbeteren. Hierdoor oogt het gezicht frisser en jonger. Niet iedereen heeft evenveel rimpels en plooien. Soms geven ze een gezicht karakter, maar soms geven bepaalde lijnen een uitdrukking die storend is, waardoor je er vermoeider uitziet dan dat je bent. Dit kan hersteld worden door injectables, waarbij de cosmetisch artsen van Esthetisch Centrum Jan van Goyen altijd streven naar een natuurlijk resultaat. Na de behandeling is het resultaat al gelijk zichtbaar. Injectables werken ongeveer 6 tot 12 maanden. Hierna kan de behandeling opnieuw zonder risico’s worden herhaald.

Botox behandeling bij overmatig zweten en migraine

Een Botox behandeling wordt aanbevolen om klachten zoals overmatig zweten, tandenknarsen en migraine tegen te gaan. TIP: overmatig zweten kan ook behandeld worden via MiraDry. Lees hier meer over Miradry of bekijk het onderstaande filmpje.

Ervaringen met injectables

Lees hieronder enkele ervaringen van onze cliënten.

‘Ik merkte op dat ik er vermoeid uitzag en dat ik meer rimpels in mijn gezicht kreeg. Een vriendin van me had al eens gebruik gemaakt van injectables en dat zag er echt heel mooi uit. Ik heb vervolgens ook een afspraak gemaakt en ben zeer tevreden met het resultaat. Ik ga nu ongeveer 2 keer per jaar langs bij dr. Van Eijk.’

Joke – 44 jaar

‘Bij EC Jan van Goyen geweest voor een botox behandeling om er weer jonger uit te zien. Aan het begin wel een beetje bang maar de artsen stelde me al snel gerust. De behandeling verliep zonder pijn en ook van bijwerkingen amper last gehad. M’n man was eerst sceptisch maar die is echt blij met hoe ik er nu weer uit zie.’

Ineke - 39 jaar

Al m’n hele leven heb ik last van veel transpireren onder m’n oksels. Bij elke presentatie die ik gaf zag je direct van die nette vlekken. Ik schaamde me daar echt voor. Sinds kort heb ik daar gelukkig geen last meer van na een Botox behandeling. Ik voel me een stuk zekerder en hoef me niet meer te schamen wanneer ik presentaties geef.’

Antoine – 28 jaar

Injectable behandelingen

[catlist name="behandeling-injectables" thumbnail="yes" excerpt="yes" excerpt_size="10" orderby="title" order="asc" template="post_list_template" posts_morelink="Lees meer" catlink="yes" category_count="yes" numberposts=-1]

Laat u informeren tijdens een gratis intakegesprek

Tijdens het eerste consult neemt u samen met de behandelend arts de behandeling door. U kunt uw wensen kenbaar maken zodat de arts weet wat uw verwachtingen zijn. Ook wordt uw medische historie doorgenomen. Op basis van deze informatie zal de arts aangeven wat de mogelijkheden zijn. Er wordt altijd een zo natuurlijk mogelijk resultaat nagestreefd.

Voor meer informatie over onze injectables behandelingen of het inplannen van een intakegesprek neemt u contact met ons op via 020 – 3055 874 of per e-mail via injectables@jvg.nl. 

Tips voor na de behandeling

Na de injectable behandeling is het mogelijk dat de huid iets gezwollen is en dat u een blauwe plek aan de behandeling overhoudt. Om deze klachten te verminderen hebben wij enkele tips voor u op een rijtje gezet:

 • Koel het behandelde gebied direct na de behandeling gedurende 15 à 30 minuten.
 • Gun uw lichaam rust en ga niet direct na de behandeling sporten (minimaal 1 dag).
 • Gebruik tot 4 uur na de injectable behandeling geen make-up.
 • Het behandelde gebied mag de eerste week na de behandeling niet worden blootgesteld aan zonlicht. Wanneer u naar buiten gaat, adviseren wij om gebruik te maken van zonnebrand met minimaal factor 50.
 • Bezoek na de eerste week na de behandeling geen sauna, zonnestudio en zwembad i.v.m. infectiegevaar. Ook wordt geadviseerd het bezoeken van een schoonheidsspecialist indien het gaat om een gezichtsbehandeling uit te stellen tot minimaal 2 weken na de filler behandeling.

Na enkele dagen zal de zwelling en blauwe plek automatisch verdwijnen en kunt u genieten van het schitterende en natuurlijke resultaat van de injectables.

Zijn injectables iets voor mij?

Soms kan het voelen alsof uw gezicht, door bijvoorbeeld veroudering, niet langer past bij hoe u zich voelt. Injectables bieden dan de oplossing. De behandeling bestaat uit injecties in de huid, met als doel om rimpels en lijnen in het gezicht te doen verminderen of de gezichtscontouren te verbeteren. De meest gebruikte middelen zijn botuline toxine (Botox, Azzalure en Dysport) en fillers met hyaluronzuur (Restylane en Juvederm). Eerstgenoemde ontspant de onderliggende gezichtsspieren, terwijl fillers de huid opvullen en/of steviger maken. Welk middel voor u geschikt is, bespreekt u met een van onze artsen naar aanleiding van uw wensen. Voor meer informatie over injectables of om te bepalen of injectables bij u passen, neemt u contact met ons op via 020 – 3055 874 of injectables@jvg.nl.

Wordt de behandeling vergoed?

Injectables worden normaliter niet vergoed via uw zorgverzekering. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Plan een vrijblijvende afspraak in

Voor het maken van een vrijblijvend intakegesprek of voor meer informatie vult u het contactformulier aan de rechterzijde in. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via ons telefoonnummer 020 – 3055 874. Wij voorzien u graag van alle informatie tijdens het gratis consult zodat u zich goed kunt voorbereiden op de behandeling. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur. U bent bovendien elke woensdagavond welkom tijdens het avondspreekuur.

Adresgegevens
Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 – 3055 874
E: injectables@jvg.nl

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false”]

injectables

[catlist name="behandeling-injectable" orderby="menu_order" order="asc"]

Prijslijst

[catlist name="prijslijst injectabless" orderby="title" order="asc"]