Injectables

[catlist name="behandeling-injectables" orderby="title" order="asc"]

Prijslijst

[catlist name="prijslijst injectabless" orderby="title" order="asc"]
[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module hide_homebreadcrumb=”off” separator=”sep-pipe” hide_currentbreadcrumb=”off” homebreadcrumborientation=”left” disabled_on=”on||” _builder_version=”3.27.4″ custom_margin=”||10px|” fontsbreadcrumbs_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumbs_line_height_tablet=”2″ fontsseperator_font_size_tablet=”51″ fontsseperator_line_height_tablet=”2″ fontsbreadcrumblinks_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumblinks_line_height_tablet=”2″ z_index_tablet=”500″ fontsbreadcrumbs_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumbs_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumbs_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” fontsseperator_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” fontsseperator_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” fontsseperator_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” fontsbreadcrumblinks_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumblinks_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumblinks_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” global_module=”2897″ saved_tabs=”all”][/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

Behandeling tegen rimpels

Botox® wordt al meer dan 40 jaar gebruikt in de cosmetische wereld om rimpels te verminderen. Door Botox® te injecteren in een spier kan deze tijdelijk geen plooi meer trekken in de huid. De rimpel krijgt op die manier tijd om te herstellen of er wordt voorkomen dat er een rimpel kan ontstaan. Een paar voorbeelden hiervan zijn fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Ook kan Botox overmatige spanning in spieren tot rust brengen zodat de mimiek beter in balans komt zoals bij een gummy smile (tandvleeslach). Dit resulteert in minder rimpels en een zachtere uitstraling. Daarnaast is Botox® ook effectief bij overmatige transpiratie, spanningshoofd- en nekpijn, migraine, tandenknarsen en kaakklemmen.

Botox


De behandelend artsen bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen zijn zeer ervaren op het gebied van Botox. In het filmpje wordt uitgelegd wat de werking en het resultaat van een Botox behandeling is.

  • Wordt als vrijwel pijnloos ervaren
  • Weinig last van bijwerkingen
  • Botox werkt zo’n 3 tot 4 maanden
  • Voor Botox is over het algemeen geen verdoving nodig.

Het resultaat is meestal vanaf 1 week na de behandeling zichtbaar, na 2 weken werkt het optimaal.

Voor vragen over de Botox® behandeling of om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen, neemt u contact met ons op via 020 – 3055 874 of stuurt u een e-mail naar injectables@jvg.nl.

Behandelend artsen

Bij het gratis en vrijblijvende intakegesprek wordt de Botox® behandeling doorgenomen met de behandelend arts. Onze artsen hebben jarenlange ervaring met het toepassen van injectables. Wanneer u bijvoorbeeld angstig bent voor naalden, dan bieden wij persoonlijke begeleiding en extra aandacht om u volledig op uw gemak te stellen en voor te bereiden op de behandeling.

Onze behandelend artsen zijn:

[catlist name="artsen+injectables" thumbnail="yes" excerpt="yes" excerpt_size="10" orderby="menu_order" order="asc" template="post_list_template" posts_morelink="Lees meer" catlink="yes" category_count="yes"]

Verschillende soorten behandelingen met Botox®

Botox® behandeling tegen migraine

Botox is een middel waarvan al sinds 15 jaar een positief effect is aangetoond bij allerlei aandoeningen waar sprake is van een verhoogde spierspanning. Het werkingsmechanisme is nog steeds onderwerp van verschillende onderzoeken, maar ervaring leert dat ongeveer 70% van de migraine-(en andere hoofdpijn-) patiënten baat hebben bij het gebruik van Botox. Bij deze patiënten ontstaat er een duidelijke verlichting van de klachten.

Vaak wordt gestart met behandeling van de frons spieren, dit geeft regelmatig al voldoende verbetering van de klachten. Indien dit niet het geval is, kunnen op geleide van de hoofdpijn ook de spieren van het voorhoofd, de slapen, achterzijde van het hoofd en de spieren in de hals, nek en/of schouders behandeld worden. De behandeling van hoofdpijn/migraine luistert vaak heel nauw en kan enorm verschillen per persoon, daarom nemen onze artsen ruim de tijd om samen met u tot de best passende behandeling te komen. Lees meer over de behandeling tegen migraine.

Botox® behandeling tegen overmatige transpiratie

Sommige mensen hebben last van overmatig transpireren. De medische term hiervoor is hyperhidrosis en de oorzaak hiervan is veelal onbekend. We zien hyperhidrosis het meeste onder de oksels en bij de handpalmen en dit kan een grote invloed hebben op iemands sociale leven. Gelukkig is de oplossing van het probleem even simpel als effectief. Door Botuline Toxine (Botox®, Azzalure®) in de huid te injecteren neemt de zweetproductie met ongeveer 95% af op die plek. Ook de eventuele onaangename geur verdwijnt daardoor! Een behandeling tegen overmatige transpiratie heeft een minimale invloed op de zweetproductie op andere plekken op het lichaam en de uitscheiding van afvalstoffen via transpiratie blijft ook intact. De meeste mensen merken er niks van het nadeel hiervan weegt absoluut niet op tegen het voordeel bij de oksels.   Lees meer.

Botox® behandeling tegen tandenknarsen en kaakklemmen

Tandenknarsen en kaakklemmen kan een reeks van klachten geven. Vanzelfsprekend veroorzaakt dit verhoogde slijtage van het gebit (met name het glazuur), maar ook pijnklachten ter plaatse van het kaakgewricht, hoofdpijn als gevolg de overmatige spanning van de kauwspieren, slecht slapen of zelfs het hebben van nachtmerries komen veel voor. Door het slechte slapen ervaart men meer stress waardoor het tandenknarsen of kaakklemmen nog erger wordt. Om die neerwaartse spiraal te doorbreken zijn Botox behandelingen van de kauwspieren in veel gevallen zeer succesvol. 

De behandelend arts zal uw kaakspieren onderzoeken en de juiste dosering en injectieplaatsen bepalen. Het effect van de behandeling duurt ongeveer 3-4 maanden. De kosten van de behandeling hangen samen met de hoeveelheid botuline toxine die nodig blijkt te zijn. De standaarddosering is vergelijkbaar met wat in de cosmetiek ‘twee zones’ wordt genoemd. Lees meer.

Prijzen van een behandeling tegen rimpels

De prijzen voor Botox zijn opgebouwd uit zones. Een zone is bijvoorbeeld geschikt om de fronsrimpels, de voorhoofdsrimpels of de kraaienpootjes mee te behandelen. De hoeveelheid Botox heeft naast het te behandelen gebied, ook te maken met de mate van uw spierkracht en anatomie. Samen met de cosmetisch arts wordt de dosering in kaart gebracht die u nodig heeft.

Het eerste consult is geheel gratis en vrijblijvend.

[table id=72 /]

Om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 020 – 3055 874.

rimpel behandeling
[catlist name="injectables-behandelingen" thumbnail="yes" excerpt="yes" excerpt_size="10" orderby="menu_order" order="asc" template="post_list_template" posts_morelink="Lees meer" catlink="yes" category_count="yes" numberposts=-1]

Plan een vrijblijvende afspraak in

Voor het maken van een vrijblijvend intakegesprek of voor meer informatie vult u het contactformulier aan de rechterzijde in. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via ons telefoonnummer 020 – 3055 874.

Wij voorzien u graag van alle informatie tijdens het gratis consult zodat u zich goed kunt voorbereiden op de behandeling.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur. U bent bovendien ook welkom tijdens het spreekuur op zaterdag.

Adresgegevens

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 – 3055 874
E: injectables@jvg.nl

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false”]

Injectables

[catlist name="behandeling-injectables" orderby="title" order="asc"]

Prijslijst

[catlist name="prijslijst injectabless" orderby="title" order="asc"]