Injectables

[catlist name="behandeling-injectables" orderby="title" order="asc"]

Prijslijst

[catlist name="prijslijst injectabless" orderby="title" order="asc"]
[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module hide_homebreadcrumb=”off” separator=”sep-pipe” hide_currentbreadcrumb=”off” homebreadcrumborientation=”left” disabled_on=”on||” _builder_version=”3.27.4″ custom_margin=”||10px|” fontsbreadcrumbs_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumbs_line_height_tablet=”2″ fontsseperator_font_size_tablet=”51″ fontsseperator_line_height_tablet=”2″ fontsbreadcrumblinks_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumblinks_line_height_tablet=”2″ z_index_tablet=”500″ fontsbreadcrumbs_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumbs_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumbs_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” fontsseperator_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” fontsseperator_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” fontsseperator_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” fontsbreadcrumblinks_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumblinks_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumblinks_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” global_module=”2897″ saved_tabs=”all”][/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

Fillers

Fillers worden gebruikt om u een frisser en jonger uiterlijk te geven door het gebrek aan volume in het gezicht en de huid aan te vullen. Iedereen die ouder wordt merkt dat de huid minder veerkrachtig kan worden en kan verslappen, wat zorgt voor ongewenste plooien en rimpels. Met behulp van fillers worden deze ongewenste plooien en rimpels opgevuld en contouren in uw gezicht hersteld en geaccentueerd.U kunt hierbij denken aan het herstellen van volume van de jukbeenderen en wangen, het corrigeren van hangende mondhoeken of het verstrakken van de kaaklijn. Fillers worden ook gebruikt om de lippen meer volume te geven. Uw gezicht krijgt in één of meerdere behandelingen natuurlijke contouren en een gladdere en stevigere huid, waardoor u er beter uitziet, maar zich bovenal beter voelt.

Onze cosmetische artsen zijn experts in verschillende behandelingen met fillers en streven altijd naar een natuurlijk resultaat. Zij geven u graag eerlijk en persoonlijk advies over de mogelijkheden voor uw wensen, waarna u samen met de cosmetisch arts tot een passend behandelplan komt. .

Fillers


Bekijk hieronder hoe een cosmetisch arts uitleg geeft over fillers.

Onze ervaren artsen voeren al behandelingen uit vanaf 30 minuten.

  • Wordt goed verdragen, vrijwel pijnloze behandeling
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Nagenoeg geen last van bijwerkingen

Voor vragen over onze filler behandeling of om een vrijblijvende afspraak te maken, neemt u contact met ons op via 020 – 3055 874 of stuurt u een e-mail naar injectables@jvg.nl.

Behandelend artsen

Tijdens het gratis en vrijblijvende consult worden uw wensen met de eventuele mogelijkheden met u besproken door de behandelend arts. Onze zeer ervaren en gespecialiseerde artsen bieden tevens persoonlijke begeleiding wanneer u bijvoorbeeld angstig bent voor naalden. Onze behandelend artsen zijn:

[catlist name="artsen+injectables" thumbnail="yes" excerpt="yes" excerpt_size="10" orderby="menu_order" order="asc" template="post_list_template" posts_morelink="Lees meer" catlink="yes" category_count="yes" numberposts=-1]

Prijzen van een behandeling met fillers

Bekijk hieronder de prijzen van alle injectables. Tijdens uw eerste vrijblijvende consult maakt de cosmetisch arts een behandelplan op maat. De kosten voor een behandeling met fillers zijn afhankelijk van uw wensen, leeftijd, de mate van veroudering en genetische aanleg. Na het eerste consult weet u precies waar u aan toe bent dus maak nu kosteloos een afspraak bij een van onze deskundige cosmetisch artsen. Maak direct een afspraak via de contactpagina of neem contact op via 020 – 3055 874.

[table id=71 /]

Prijzen van overige injectables

[table id=6 /]

Maak nu direct een afspraak voor een gratis intakegesprek. Voor meer informatie over fillers neemt u contact met ons op via 020 – 3055 874.

fillers

Veelgestelde vragen over fillers

Wat zijn fillers?

Fillers zijn een vorm van injectables en bieden uitkomst wanneer u tekenen van veroudering in het gelaat tegen wilt gaan. Na een behandeling met fillers ervaart u een gladdere huid met minder rimpels en meer volume. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, een stof die ook van nature voorkomt in ons lichaam. Door fillers krijgt u meer volume in uw lippen of in uw gezicht, wat resulteert in een jongere uitstraling. Fillers zijn een noninvasieve oplossing voor een facelift, er is geen tot minimale hersteltijd en het creëert natuurlijk resultaat. Hierdoor zijn fillers erg populair.

Zijn fillers veilig?

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen wordt enkel gebruikgemaakt van A-merk afbreekbare fillers, gebaseerd op lichaamseigen stoffen. Hierdoor is een allergische reactie zeer onwaarschijnlijk. Bovendien is de filler, indien nodig, oplosbaar. Door jarenlang intensief internationaal wetenschappelijk onderzoek weten we dat een behandeling met fillers zeer veilig is.

Doet een filler behandeling pijn?

De meeste behandelingen met fillers zijn vrijwel pijnloos. Wanneer u erg pijngevoelig bent, is het mogelijk om het te behandelen gebied te verdoven.

Krijg ik begeleiding?

Persoonlijke begeleiding en aandacht staan centraal bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Bent u bijvoorbeeld bang voor naalden, geef dit dan op tijd aan bij uw behandelend arts. Dan wordt er extra tijd en begeleiding geboden om ervoor te zorgen dat u zich volledig op uw gemak voelt.

Hoelang duurt een filler behandeling?

Afhankelijk van uw wensen duurt de behandeling circa 30-45 minuten.

Wat mag wel en niet na de behandeling?

U kunt na de behandeling direct uw dagelijkse bezigheden hervatten of  aan het werk gaan. Wij raden af om make-up te gebruiken binnen 4 uur na de behandeling. Daarnaast adviseren wij om 24 niet intensief te sporten en 1 tot 2 weken na de behandeling andere schoonheidsbehandelingen en hoge temperaturen te vermijden zoals bij sauna, zon of zonnebank.

Wat zijn de bijwerkingen van fillers?

Na de behandeling is de huid meestal wat rood en gezwollen. Dit trekt vanzelf snel weg. Soms ontstaat er een blauwe plek die enkele dagen zichtbaar blijft. Dit kunt u na 4 uur gerust camoufleren met make up of insmeren met Arniflor zalf. 

Wat kan ik doen ter voorbereiding op een behandeling?

Om blauwe plekken te voorkomen kunt u het beste 24 uur van te voren geen geen alcohol drinken en geen bloedverdunnende medicatie nemen tenzij strikt noodzakelijk zoals aspirine, ibuprofen, naproxen en diclofenac. Ook sommige supplementen zoals visolie werken bloedverdunnend en kunnen de kans op blauwe plekken vergroten.

Indien gewenst kunt u 10 dagen voor uw behandeling beginnen met het slikken van Arnica tabletten

Voor de behandeling

Voor de behandeling vindt er een gratis en vrijblijvend consult plaats met de behandeld arts. Tijdens dit gesprek wordt uw medische historie en algemene gezondheidstoestand besproken. Uw wensen op cosmetisch gebied en onderzoek van het gezicht zijn vervolgens van belang om te bepalen wat mogelijk is. De arts bepaalt samen met u het behandeltraject om tot een optimaal resultaat te komen.

De behandeling

De behandeling bestaat uit een aantal injecties met een ultrafijne (en holle) zou ik eruit laten naald om de filler op zijn plek te brengen. Er wordt gebruik gemaakt van fillers op basis van hyaluronzuur. De fillers worden volgens een specifiek patroon geplaatst. In overleg en afhankelijk van de fillerbehandeling, is het mogelijk om het gebied plaatselijk te verdoven met een verdovende crème of vloeistof. De behandeling duurt meestal ongeveer 30-45 minuten. Voor meer informatie over onze filler behandelingen of het maken van een afspraak neem u contact met ons op via 020 – 3055 874 of per e-mail via injectables@jvg.nl.

Na de behandeling

Na de filler behandeling kan de huid ter plaatse wat rood zijn en kunt u last krijgen van zwelling(en). Om deze zwelling te beperken en de kans op blauwe plekjes te minimaliseren, wordt het behandelde gebied indien nodig direct na de behandeling gekoeld met een koud kompres. Uw huid kan de eerste dagen na de behandeling wat gevoelig zijn en blauwe verkleuringen vertonen als gevolg van de prikken. Dit is normaal en gaat vanzelf over. Bij blauwe plekken adviseren wij u om blootstelling aan de zon te vermijden om pigmentvlekken te voorkomen. Tevens raden wij u aan om sauna, zonnebank en andere schoonheidsbehandelingen uit te stellen tot 2 weken na de behandeling in verband met toename van zwelling en infectiegevaar. Na twee weken is de filler geheel in het weefsel gesetteld.

Fillers op basis van hyaluronzuur

Fillers zijn vulmiddelen die met behulp van een ultradunne naald op hun plek worden gebracht. Esthetisch Centrum Jan van Goyen maakt (over het algemeen) gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur en deze zijn volledig afbreekbaar. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en zorgt voor een goede hydratatie van de huid door vocht vast te houden, waardoor de huid stevig blijft. Naarmate we ouder worden, vermindert de hoeveelheid hyaluronzuur, collageen en elastine in de huid en neemt de bot- en vetmassa af waardoor er rimpels en plooien kunnen ontstaan. Fillers vullen het natuurlijke hyaluronzuur, de vetmassa en botstructuur aan door kleine kussentjes te vormen in en onder de huid. Hierdoor verzachten de rimpels en plooien waardoor u weer een frissere uitstraling krijgt en het verouderingsproces vertraagt.

Heb ik recht op vergoeding?

Een behandeling met fillers komt over het algemeen niet in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar, omdat het meestal niet medisch noodzakelijk is. Voor vragen hierover kunt u het beste uw zorgverzekeraar raadplegen.

Resultaten

Fillers zorgen voor een jonger, frisser en strakker uiterlijk. Het resultaat van de fillerbehandeling is al snel zichtbaar, maar verandert nog in de eerste weken. U heeft gemiddeld 6 tot 12 maanden plezier van een fillerbehandeling. In die periode maakt de huid zelf meer collageen aan, waardoor een volgende fillerbehandeling effectiever is en een langduriger resultaat zal geven.

Ervaringen met fillers

Lees hieronder enkele ervaringen van onze cliënten.

“De eerste keer dat ik kwam voor een fillers behandeling was ik erg nerveus. Achteraf bleek dat echt onnodig. De artsen stellen je goed op je gemak en lopen de gehele behandeling met je door, van consult tot aan wat ik moet doen na de behandeling. Ik kom hier nu al 4 jaar en wil echt niets anders meer. Echt een geweldig resultaat!”

Els – 44 jaar

“Om uiteindelijk de stap te zetten om een afspraak te maken voor een consult vond ik best moeilijk. Nu ben ik heel blij dat ik het gedaan heb. Ik heb nu al 5 behandelingen achter de rug en kan het iedereen aanraden. Zoals ze al zeiden is het resultaat meteen te zien en kun je er weer een paar maanden tegenaan.”

Miranda - 35 jaar

“De behandelend artsen hebben me uitstekend geholpen. Ik had al een paar jaar last van een vermoeid uiterlijk en zag er echt een paar jaar ouder uit dan ik was. Na een tijdje was ik daar wel klaar mee dus besloot ik een afspraak te maken bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Tijdens het consult had ik er het volste vertrouwen in dat ik hier op het juiste adres was en hebben we meteen de behandeling ingepland. Ik zie er nu weer stukken frisser uit en voel me veel beter over m’n uiterlijk.”

Anne-Marie – 32 jaar

Filler behandelingen

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen kunt u terecht voor het opvullen van uw rimpels en lippen.

[catlist name="fillers-behandeling" thumbnail="yes" excerpt="yes" excerpt_size="10" orderby="menu_order" order="asc" template="post_list_template" posts_morelink="Lees meer" catlink="yes" category_count="yes" numberposts=-1]

Plan een vrijblijvende afspraak in

Voor meer informatie over fillers of het maken van een vrijblijvende afspraak vult u het contactformulier in. Liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 020 – 3055 874. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur. U bent bovendien ook welkom tijdens het spreekuur op zaterdag bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Adresgegevens
Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 – 3055 874
E: injectables@jvg.nl

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false”]

injectables

[catlist name="behandeling-injectable" orderby="menu_order" order="asc"]

Prijslijst

[catlist name="prijslijst injectabless" orderby="title" order="asc"]