Injectables

[catlist name="behandeling-injectables" orderby="title" order="asc"]

Prijslijst

[catlist name="prijslijst injectabless" orderby="title" order="asc"]

KEURMERK

[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module hide_homebreadcrumb=”off” separator=”sep-pipe” hide_currentbreadcrumb=”off” homebreadcrumborientation=”left” _builder_version=”3.0.106″ fontsbreadcrumbs_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumbs_line_height_tablet=”2″ fontsseperator_font_size_tablet=”51″ fontsseperator_line_height_tablet=”2″ fontsbreadcrumblinks_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumblinks_line_height_tablet=”2″ global_module=”2897″ saved_tabs=”all”]

Home | 

[/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

Injectables voor lipvergroting

Met een lipbehandeling wordt een subtiele lipvergroting gerealiseerd en voelen de lippen zachter en gladder aan, doordat de natuurlijk hydrobalans van de lippen wordt hersteld. En dat alles in één simpele verjongingsbehandeling.

Onze fillers integreren perfect in het gevoelige weefsel van de lippen en gaan een snelle afbraak van het product tegen. Onze cosmetisch artsen bespreken uw wensen en de mogelijkheden met u, waarna de arts bepaalt welke filler bij u het mooiste resultaat geeft. Afhankelijk van de gekozen filler kunt u denken aan meer volume in de body van de lip en in de contouren van de liprand. Het product is geschikt voor vrouwen of mannen die graag natuurlijke lippen willen, maar met zichtbaar meer volume. Ook kunt u denken aan een jongere look, een filler die de lippen meer glans, zachtheid en mooiere contouren geeft, zonder grote veranderingen in het volume.

  • Vollere lippen
  • Mooiere lipcontour
  • Behandelplan op basis van uw wensen
  • Onze cosmetisch artsen zijn aangesloten bij NVCG
  • Zowel mannelijke als vrouwelijke specialist

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend consult? Neem dan contact met ons op via 020 – 3055 874 of injectables@jvg.nl

Behandelend artsen

Tijdens het gratis en vrijblijvende consult wordt de behandeling doorgenomen met de behandelend arts. Onze zeer ervaren en gespecialiseerde artsen bieden tevens persoonlijke begeleiding wanneer u bijvoorbeeld angstig bent voor naalden.

Onze behandelend artsen zijn:

[catlist name="artsen+injectables" thumbnail="yes" excerpt="yes" excerpt_size="10" orderby="menu_order" order="asc" template="post_list_template" posts_morelink="Lees meer" catlink="yes" category_count="yes"]

Prijzen van een behandeling

Restylane – Juvederm Prijs
0,5 ml € 300,-
1 ml € 550,-
2 ml € 950,-

De verpleging tijdens de behandeling was goed, ze houden je hand vast om je gerust te stellen. Ook krijg je vooraf een brief mee met informatie over de ooglidcorrectie en de voorbereidingen.

AFSPRAAK MAKEN INJECTABLES VOOR LIPVERGROTING


Esthetisch Centrum Jan van Goyen is gespecialiseerd in het behandelen met injectables. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van injectables? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 020 3055 874 of injectables@jvg.nl. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur. U bent bovendien welkom tijdens het avondspreekuur op woensdag bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 – 3055 874
E: injectables@jvg.nl

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false”]

injectables

[catlist name="behandeling-injectable" orderby="menu_order" order="asc"]

Prijslijst

[catlist name="prijslijst injectabless" orderby="title" order="asc"]