Dermatologie

[catlist name="dermatologie-behandelingen" orderby="title" order="asc"]
[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module hide_homebreadcrumb=”off” separator=”sep-pipe” hide_currentbreadcrumb=”off” homebreadcrumborientation=”left” _builder_version=”3.0.106″ fontsbreadcrumbs_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumbs_line_height_tablet=”2″ fontsseperator_font_size_tablet=”51″ fontsseperator_line_height_tablet=”2″ fontsbreadcrumblinks_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumblinks_line_height_tablet=”2″ locked=”on”][/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

MiraDry

Heb je last van overmatig transpirerende oksels? Of breng je vaak een anti-transpirant aan? 1 op de 10 mensen heeft last van overmatig transpireren. Douchen en het gebruiken van deodorant zijn niet voldoende om de dag fris door te komen. Dit kan beperkend zijn in iemands sociale leven en ook kleding heeft er soms onder te lijden.

Onze dermatologen in het Esthetisch Centrum Jan van Goyen Amsterdam helpen mensen van overmatig transpireren af doormiddel van de miraDry behandeling. Deze behandeling is snel, niet-invasief en wordt uitgevoerd in de behandelkamer van de arts. De miraDry techniek  maakt gebruik van elektromagnetische energie in de zone waar de okselzweetklieren zich bevinden. Deze precies gedoseerde energie elimineert de zweetklieren op een niet operatieve manier. Omdat de zweetklieren niet terugkomen of opnieuw aangroeien na de behandeling, zijn de resultaten blijvend. En de resultaten zijn snel merkbaar; je kunt direct na de behandeling zweetvermindering verwachten, met minimale tot geen hersteltijd.

Ervaring miraDry behandeling

Marleen: “Geen angst voor zweetplekken in mijn kleding, minder kledingstukken in de was en geen okselhaar meer. Daar had ik wel 1,5 uur met mijn armen omhoog liggen voor over. Vanwege de verdoving was de behandeling niet pijnlijk. Een tweede behandeling zou ik op een gegeven moment kunnen overwegen, omdat ik af en toe nog een klein beetje zweet. Maar voorlopig ben ik met één behandeling al heel blij!”

Bekijk hier een behandeling met de miraDry

Wat is miraDry?

Het miraDry-systeem is de enige door de Amerikaanse FDA goedgekeurde behandeling die okselzweet drastisch kan verminderen door de oorzaak van overmatig zweet aan te pakken – en niet de symptomen

Hoe werkt het

miraDry gebruikt thermische energie die focust op de zweetklieren in uw oksels en deze elimineert. Nadat de klieren zijn verwijderd, groeien ze niet terug.

De behandeling is meestal binnen een uur voltooid en u zou resultaten moeten zien na slechts één behandeling. Zoals bij elke medische procedure zal uw arts het beste protocol bepalen voor de gewenste resultaten.

De behandeling

Stap 1
Nadat uw oksels zijn verdoofd, plaatst de arts het handstuk direct op uw huid, in lijn met de tijdelijke tatoeage die op uw onderarm is aangebracht.

Stap 2

Vervolgens wordt het handstuk geactiveerd. U krijgt een lichte zuiging wanneer uw huid en klieren dichter bij het oppervlak worden gebracht voor maximale resultaten

antizweet behandeling

Stap 3
Ten slotte wordt thermische energie geleverd en de zweet- en geurklieren worden geëlimineerd. Al die tijd koelt het systeem af om uw huid te beschermen en uw comfort te maximaliseren.

miradry antizweet behandeling

Prijs miraDry behandeling

[table id=46 /]

Artsen


[catlist name="artsen+dermatologie" thumbnail="yes" excerpt="yes" excerpt_size="10" orderby="menu_order" order="asc" template="post_list_template" posts_morelink="Lees meer" catlink="yes" category_count="yes"]

Afspraak maken


U kunt van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 16.30 uur bellen voor een afspraak. T: 020 3055 845.

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false”]

Dermatologie

[catlist name="dermatologie+behandelingen" orderby="menu_order" order="asc"]

Poliklinieken

[catlist name='poliklinieken']