Plastische Chirurgie

[catlist name="behandelingen" orderby="title" order="asc" numberposts=-1]

Prijslijst

[catlist name="prijslijst plastische chirurgie" orderby="menu_order" order="asc"]
[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module hide_homebreadcrumb=”off” separator=”sep-pipe” hide_currentbreadcrumb=”off” homebreadcrumborientation=”left” _builder_version=”3.0.106″ fontsbreadcrumbs_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumbs_line_height_tablet=”2″ fontsseperator_font_size_tablet=”51″ fontsseperator_line_height_tablet=”2″ fontsbreadcrumblinks_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumblinks_line_height_tablet=”2″ global_module=”2897″ saved_tabs=”all”]

 

[/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

Lipofilling

Met lipofilling geven we uw gezicht, borsten of billen extra volume door opvulling met lichaamseigen vetweefsel. Samen met uw plastisch chirurg bespreekt u waar het vet het beste weggehaald kan worden. Door het inbrengen van eigen vetcellen voelt het extra volume soepel en natuurlijk aan.

 • Cosmetische behandeling met lichaamseigen vet
 • Geeft volume aan uw borsten, billen of gezicht
 • Behandeling door plastisch chirurgen die zijn aangesloten bij NVPC en NVEPC
 • Zowel mannelijke als vrouwelijke BIG geregistreerde plastisch chirurgen

Resultaten lipofilling

Het definitieve resultaat van de lipofilling behandeling is na ongeveer 3 maanden zichtbaar. 50 tot 70% van de ingebrachte vetcellen blijft zitten.

“Dr. Bouman denkt en werkt innovatief en probleemoplossend. Hij heeft me bijzonder goed geholpen met het volumeverlies in mijn gezicht. Veel lof voor deze kundige arts! Hij luistert goed en voert de lipofilling met veel voorzichtigheid uit. Ik ben hem eeuwig dankbaar.”

“Bij EC Jan van Goyen werd mij duidelijk dat lipofilling van borsten ook kan met weinig vet. Dit is mij bij andere klinieken nog nooit eerder verteld. Geen implantaten meer, maar een natuurlijke manier. Wat een uitkomst en een super resultaat!”

“Dr. Winters is een zeer kundig arts en een prettig persoon. Hij neemt alle tijd voor zijn patiënten. Ik heb een explantatie laten uitvoeren (verwijderen van borstimplantaten) en lipofilling (borstvergroting met eigen vet). Het resultaat is prachtig.”

Kosten lipofilling

Wat de kosten zijn voor lipofilling is afhankelijk van het gebied dat we behandelen.

[table id=20 /]

Behandelend plastisch chirurgen

Tijdens het eerste consult bespreekt u samen met uw plastisch chirurg de behandeling van de lipofilling. Onze chirurgen zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van lipofillingen en we begeleiden u van de voorbereiding en behandeling tot aan de nazorg. Onze behandelend chirurgen zijn:

[catlist name="artsen+lipofilling" thumbnail="yes" excerpt="yes" excerpt_size="10" orderby="menu_order" order="asc" template="post_list_template" posts_morelink="Lees meer" catlink="yes" category_count="yes"]

Soorten lipofilling

Wij voeren de volgende soorten lipofilling uit:

Lipofilling borsten

Een behandeling om uw borsten meer volume te geven of de symmetrie terug te brengen. Deze behandeling wordt ook veel toegepast om de borst meer volume en vorm te geven na het definitief verwijderen van borstprothesen.

Lipofilling billen

Behandeling voor de versteviging en vergroting van uw billen en eventueel heupen met lichaamseigen vet.

Lipofilling gezicht

Toevoegen van volume aan uw kin, kaaklijn, neus lippenplooi, mondplooien, oogleden of wangen.

Het eerste consult

Tijdens het intakegesprek met uw behandelend plastisch chirurg bespreekt u samen wat uw wensen zijn en of dit overeenkomt met de technische mogelijkheden. Tijdens het consult wordt ook de juiste behandelmethode besproken. U bespreekt de lipofilling behandeling, het soort narcose, de risico’s en complicaties en krijgt u de juiste tips voor nazorg.

Om een goed beeld te krijgen van uw gezondheid, stelt de chirurg vragen over uw medische achtergrond. Ook maken we foto’s voor in uw medische dossier. Zo kunt u het uiteindelijke resultaat het beste beoordelen.

De behandeling

Lipofilling vindt plaats onder plaatselijke of volledige verdoving. Welk soort narcose bij u wordt gebruikt, is afhankelijk van de grootte en plek van het behandelgebied. Na het toedienen van de narcose dekken we de gebieden er omheen af.

De arts injecteert een verdovingsvloeistof op de plek waar we het vet wegzuigen en halen vervolgens het vet weg met een lage zuigkracht. Het vet wordt opgevangen in een gesloten filter systeem (pure graft). Dit zorgt ervoor dat ongewenste elementen zoals verdovingsvloeistof, bloedcellen en kapotte vetcellen worden verwijderd, zodat er optimaal vet overblijft voor de lipofilling. Dit vetweefsel brengen we over in kleinere buizen met canules. Via deze holle naalden kunnen we uw eigen vetweefsel injecteren op de plek waar u meer volume wilt. De eerste lipofilling behandeling duurt ongeveer 1,5 uur en is vrijwel pijnloos.

Het volume zal nog voor een deel afnemen omdat uw lichaam het vocht nog afvoert. In totaal blijft er 50 tot 70% van het volume over.

Na de behandeling

Het behandelde gebied kan enkele dagen na de ingreep blauwgekleurd, gezwollen en gevoelig zijn. Na twee weken nemen de zwelling en gevoeligheid af.

[et_pb_vertical_timeline title=”Hersteltijd lipofilling” line_color=”#f5f5f5″ module_class=”concept” _builder_version=”3.2″ text_text_align=”center” label_text_align=”center” headings_text_align=”center” background_color_gradient_direction=”1px”][et_pb_vertical_timeline_item title=” Zwelling en roodheid neemt toe” use_read_more=”off” font_icon=”%%49%%” animation=”off” _builder_version=”3.2″] Tot 3 dagen na de ingreep
[/et_pb_vertical_timeline_item][et_pb_vertical_timeline_item title=”Zwelling en pijn neemt af” use_read_more=”off” font_icon=”%%49%%” animation=”off” _builder_version=”3.2″] 3 tot 7 dagen na de ingreep
[/et_pb_vertical_timeline_item][et_pb_vertical_timeline_item title=” Controleafspraak in onze kliniek” use_read_more=”off” font_icon=”%%49%%” animation=”off” _builder_version=”3.2″] Dag 7 na de ingreep
[/et_pb_vertical_timeline_item][et_pb_vertical_timeline_item title=” U mag lichamelijk licht werk uitvoeren” use_read_more=”off” font_icon=”%%49%%” animation=”off” _builder_version=”3.2″] 2 weken na de ingreep
[/et_pb_vertical_timeline_item][et_pb_vertical_timeline_item title=” U mag fysiek zwaarder werk uitvoeren” use_read_more=”off” font_icon=”%%49%%” animation=”off” _builder_version=”3.2″]4 tot 6 weken na de ingreep
[/et_pb_vertical_timeline_item][et_pb_vertical_timeline_item title=”U mag weer sporten” use_read_more=”off” font_icon=”%%49%%” animation=”off” _builder_version=”3.2″] 6 weken na de ingreep
[/et_pb_vertical_timeline_item][/et_pb_vertical_timeline]

Risico’s en complicaties

De complicaties die kunnen optreden bij een lipofilling behandeling zijn vrijwel nihil, omdat we werken met lichaamseigen materiaal, maar elke plastisch chirurgische ingreep brengt risico’s met zich mee. De complicaties die kunnen optreden, zijn:

Regelmatig voorkomend

 • Bloeduitstorting
 • Zwelling
 • Vochtophoping
 • Tijdelijke gevoelloosheid van de huid

weinig voorkomend

 • Allergische reactie op de verdoving
 • Infectie
 • Onregelmatige huid
 • Nabloeding

Veelgestelde vragen

Is lipofilling pijnlijk?

De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving of gehele narcose. Hierdoor is de behandeling zelf niet pijnlijk. Na de ingreep kan het behandelde gebied wat beurs aanvoelen. Een paracetamol is voldoende om de pijn te onderdrukken.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Het verschilt per persoon hoelang het resultaat zichtbaar is. Dit hangt af van de hoeveelheid vetweefsel die er in uw gezicht, billen of borsten blijft. Er blijft ongeveer 50 tot 70% van het vetweefsel in het behandelde gebied aanwezig.

Blijven er littekens achter?

Het lichaamseigen vet wordt met canules in uw lichaam geïnjecteerd. Dit heeft als voordeel dat het geen grote littekens achterlaat. De littekens zijn vaak kleiner dan een halve centimeter. Meestal zijn deze littekens na een jaar nauwelijks zichtbaar.

AFSPRAAK MAKEN


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van lipofilling bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen Amsterdam of wilt u een afspraak maken voor een consult? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 uur en 16:30 uur.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 305 5847
E: ec@jvg.nl

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false”]

Plastische Chirurgie

[catlist name="behandelingen" orderby="title" order="asc" numberposts=-1]

Prijslijst

[catlist name="prijslijst plastische chirurgie" orderby="menu_order" order="asc"]