Plastische Chirurgie

[catlist name="behandelingen" orderby="title" order="asc" numberposts=-1]

Prijslijst

[catlist name="prijslijst plastische chirurgie" orderby="menu_order" order="asc"]
[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module hide_homebreadcrumb=”off” separator=”sep-pipe” hide_currentbreadcrumb=”off” homebreadcrumborientation=”left” _builder_version=”3.0.106″ fontsbreadcrumbs_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumbs_line_height_tablet=”2″ fontsseperator_font_size_tablet=”51″ fontsseperator_line_height_tablet=”2″ fontsbreadcrumblinks_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumblinks_line_height_tablet=”2″ global_module=”2897″ saved_tabs=”all”]

[/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

Mommy makeover

Gevolgen van een of meerdere zwangerschappen of fors gewichtsverlies zijn een slappere, opgerekte huid, borsten die van vorm veranderen en een verslapte buik. Je zit letterlijk niet lekker in je vel en dat is vervelend. Een mommy makeover biedt een oplossing en zorgt ervoor dat je lichaam haar vormen weer terugkrijgt.

  • Onze plastisch chirurgen zijn aangesloten bij NVPC en NVEPC
  • Zowel mannelijke als vrouwelijke BIG geregistreerde plastisch chirurgen
  • Behandelplan op basis van uw wensen
  • Gratis consult met uitgebreid advies

Behandelend artsen

Tijdens het eerste consult bespreekt u samen met uw plastisch chirurg de gepaste behandeling van de mommy makeover. Onze chirurgen zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van de verschillende behandelingen en we begeleiden u van de voorbereiding en behandeling tot aan de nazorg. Onze behandelend chirurgen zijn:

[catlist name="mommy makeover" thumbnail="yes" excerpt="yes" excerpt_size="10" orderby="menu_order" order="asc" template="post_list_template" posts_morelink="Lees meer" catlink="yes" category_count="yes" numberposts=-1]

Prijs mommy makeover

In onderstaande tabel vindt u de prijs van een mommy makeover. 

Het eerste consult is geheel vrijblijvend.

[table id=45 /]

Dit is een vanaf prijs. De exacte prijs is afhankelijk van het type behandeling dat u wenst en wordt voor u berekend na een persoonlijk consult.

Om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 020 – 3055 847

De behandeling

Een mommy makeover bestaat vaak uit een combinatie van verschillende behandelingen. Het betreft de borstlift, borstvergroting, buikwandcorrectie en liposuctie. Uw plastisch chirurg bekijkt samen met u in het eerste consult welke behandeling het beste bij u wensen aansluit. De behandelingen worden tegelijk, tijdens één operatie, uitgevoerd. Na de operatie verblijft u een nacht in onze kliniek.

Het resultaat

Een mommy make over heeft als resultaat dat uw buik platter en strakker wordt. Het resultaat van de borstcorrectie is afhankelijk van de behandeling. Hoewel de plastisch chirurg streeft naar perfectie, is dit niet altijd haalbaar. Elk lichaam is immers anders.

Plan een vrijblijvende afspraak in

Voor het maken van een vrijblijvend intakegesprek of voor meer informatie vult u het contactformulier aan de rechterzijde in. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via ons telefoonnummer 020 – 3055 847.

Wij voorzien u graag van alle informatie tijdens het gratis consult zodat u zich goed kunt voorbereiden op de behandeling.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 16:30 uur. U bent bovendien elke woensdagavond welkom tijdens het avondspreekuur.

Adresgegevens

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 – 3055 847
E: ec@jvg.nl

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false”]

Plastische Chirurgie

[catlist name="behandelingen" orderby="title" order="asc" numberposts=-1]

Prijslijst

[catlist name="prijslijst plastische chirurgie" orderby="menu_order" order="asc"]