Plastische Chirurgie

[catlist name="behandelingen" orderby="title" order="asc" numberposts=-1]

Prijslijst

[catlist name="prijslijst plastische chirurgie" orderby="menu_order" order="asc"]
[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module hide_homebreadcrumb=”off” separator=”sep-pipe” hide_currentbreadcrumb=”off” homebreadcrumborientation=”left” disabled_on=”on||” _builder_version=”3.27.4″ custom_margin=”||10px|” fontsbreadcrumbs_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumbs_line_height_tablet=”2″ fontsseperator_font_size_tablet=”51″ fontsseperator_line_height_tablet=”2″ fontsbreadcrumblinks_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumblinks_line_height_tablet=”2″ z_index_tablet=”500″ fontsbreadcrumbs_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumbs_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumbs_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” fontsseperator_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” fontsseperator_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” fontsseperator_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” fontsbreadcrumblinks_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumblinks_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumblinks_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” global_module=”2897″ saved_tabs=”all”][/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

Neuscorrectie

Wanneer u niet tevreden bent over de vorm of grootte van uw neus, kan een esthetische correctie uitgevoerd worden. Eventuele functionele klachten kunnen in dezelfde zitting behandeld worden en worden mogelijk vergoed door uw zorgverzekeraar.

 • Gratis consult met uitgebreid advies
 • Onze KNO arts/aangezichtschirurg is “board certified” door de European Academy of Facial Plastic Surgery
 • Meer dan 3000 uitgevoerde neuscorrecties
 • Neuscorrectie met een natuurlijk resultaat
 • Behandelplan op basis van uw klachten en/of wensen
 • Patiënten ervaren de pijn veelal als minimaal en kunnen meestal na 10 dagen hun sociale- en werkactiviteiten hervatten

Voor de behandeling

Na de behandeling

“Hele fijne kliniek: zeer professioneel maar ook menselijk. Heel fijn team. Ze hebben de tijd en stellen je op je gemak. De nazorg is perfect geregeld. Het is daar niet klaar als de operatie achter de rug is. Professor Nolst Trenité is geweldig! Zeer tevreden.”

“Zeer correcte en professionele opvang en voorbereiding. Er werd veel aandacht geschonken aan de individuele wensen van de patiënt.”

“Voor mijn neuscorrectie ben ik uitermate goed geholpen door prof. dr. Nolst Trenite. Al tijdens het eerste consult werd mij duidelijk dat hij erg veel ervaring heeft, en gaf hij mij een duidelijk beeld van wat er gedaan kon worden en wat ik kon verwachten.”

Behandelend plastisch chirurg

Tijdens het eerste consult bespreekt u samen met uw plastisch chirurg de behandeling van de neuscorrectie. Onze chirurg is gespecialiseerd in het uitvoeren van neuscorrecties en we begeleiden u van de voorbereiding en behandeling tot aan de nazorg. Onze behandelende chirurg is:

[catlist name="artsen+neuscorrectie" thumbnail="yes" excerpt="yes" excerpt_size="10" orderby="menu_order" order="asc" template="post_list_template" posts_morelink="Lees meer" catlink="yes" category_count="yes"]

Prijzen

Wat de prijzen voor een neuscorrectie zijn, is afhankelijk van het soort ingreep en de complexiteit van de operatie.

Behandeling Vanaf prijs
Neuscorrectie € 4.500,-

 

Het eerste consult

Tijdens het eerste consult worden uw wensen voor een neuscorrectie besproken. Ook wordt de neus onderzocht en wordt er met een spiegel als hulpmiddel en zo nodig m et foto’s en tekeningen gecommuniceerd over de mogelijke vormverandering. Vervolgens wordt uitleg gegeven over de behandeling, chirurgisch technische aspecten, mogelijke complicaties en over de nazorg tijdens het postoperatieve traject. Daarnaast wordt er gevraagd naar een aantal gezondheidsaspecten en het medicijngebruik. Alle gegevens worden tijdens het eerste consult vastgelegd in het Elektronisch Patiënten Dossier. Vervolgens bespreekt de consulent nog een aantal praktische zaken en verschaft u informatie over een mogelijke operatiedatum. Zaken die hierbij worden besproken, zijn:

 • Uw medicijngebruik, allergieën en medische aandoeningen
 • Uw tabak-, drugs- en alcoholgebruik
 • Eventueel eerdere operaties

Tijdens het intakegesprek maken we ook foto’s om een duidelijke analyse van uw gezichtsprofiel te maken.

Nazorg neuscorrectie

De chirurg en verpleegkundige bepalen wanneer u naar huis mag na de neuscorrectie. Houd er hierbij rekening mee dat er iemand is die u naar huis kan brengen. Zelf rijden is namelijk niet toegestaan. Na een dag komt u langs bij onze kliniek om de  neustampons te laten verwijderen en een week later komt u bij ons langs om de aangebrachte neusspalk en de hechtingen te laten verwijderen.

[et_pb_vertical_timeline title=”Hersteltijd neuscorrectie” line_color=”#f5f5f5″ module_class=”concept” _builder_version=”3.0.106″ text_text_align=”center” label_text_align=”center” headings_text_align=”center” background_color_gradient_direction=”1px”][et_pb_vertical_timeline_item title=” U mag douchen maar uw gezicht mag niet nat worden” use_read_more=”off” font_icon=”%%49%%” animation=”off” _builder_version=”3.0.106″]1 dag na de ingreep [/et_pb_vertical_timeline_item][et_pb_vertical_timeline_item title=”Controle afspraak waarbij tampons worden verwijderd” use_read_more=”off” font_icon=”%%49%%” animation=”off” _builder_version=”3.0.106″]1 dag na de correctie [/et_pb_vertical_timeline_item][et_pb_vertical_timeline_item title=”Zwelling en roodheid neemt toe” use_read_more=”off” font_icon=”%%49%%” animation=”off” _builder_version=”3.0.106″]3 tot 7 dagen na de correctie[/et_pb_vertical_timeline_item][et_pb_vertical_timeline_item title=” Controleafspraak in onze kliniek en verwijderen van hechtingen” use_read_more=”off” font_icon=”%%49%%” animation=”off” _builder_version=”3.0.106″]Dag 7 na de correctie[/et_pb_vertical_timeline_item][et_pb_vertical_timeline_item title=” U mag lichamelijk licht werk uitvoeren” use_read_more=”off” font_icon=”%%49%%” animation=”off” _builder_version=”3.0.106″]7 tot 10 dagen na de ingreep[/et_pb_vertical_timeline_item][et_pb_vertical_timeline_item title=” U mag fysiek zwaarder werk uitvoeren” use_read_more=”off” font_icon=”%%49%%” animation=”off” _builder_version=”3.0.106″]1 maand na de correctie[/et_pb_vertical_timeline_item][et_pb_vertical_timeline_item title=”Het eindresultaat wordt steeds beter zichtbaar” use_read_more=”off” font_icon=”%%49%%” animation=”off” _builder_version=”3.0.106″]3 tot 4 maanden na de correctie[/et_pb_vertical_timeline_item][et_pb_vertical_timeline_item title=”Het eindresultaat is bereikt” use_read_more=”off” animation=”off” _builder_version=”3.0.106″]Na een jaar [/et_pb_vertical_timeline_item][/et_pb_vertical_timeline]

Risico’s en complicaties

Een neuscorrectie is een ingreep waar over het algemeen weinig complicaties bij optreden. Onze plastisch chirurg voert de correctie zeer zorgvuldig en nauwkeurig uit. Natuurlijk zijn er zoals aan elke operatie risico’s verbonden:

 • Nabloeding na de correctie
 • Zwelling van de neus
 • Blauwe plekken onder de ogen
 • Verminderd reukvermogen
 • Verslechterde neusademhaling
 • (Tijdelijke) gevoelloosheid van de neuspunt
 • Kans op ontsteking
 • Het streven is symmetrie, kan niet 100% gegarandeerd worden 
 • Verstoorde wondgenezing
 • Overmatig littekenvorming

Veelgestelde vragen

Moet ik onder narcose tijdens de neuscorrectie?

In de meeste gevallen wordt een neuscorrectie uitgevoerd onder volledige narcose.

Wanneer ben ik weer toonbaar na de ingreep?

Na de correctie plaatsen wij een aluminium kapje op uw neus dat u ongeveer zes tot tien dagen moet dragen. In de meeste gevallen worden er neustampons geplaatst, deze worden na 1 dag in onze kliniek verwijderd door de assistent. Het gebied rondom uw neus en onder de ogen is enkele dagen na de ingreep gezwollen en gevoelig. Na 10 tot 15 dagen kunt u uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken. Wij raden u aan om fysiek zwaar werk pas na 4 weken weer te verrichten.

Is het eindresultaat snel zichtbaar?

Het uiteindelijke resultaat na een neuscorrectie is pas na ongeveer een jaar zichtbaar. Natuurlijk ziet u direct dat uw neus veranderd is, maar het bot, kraakbeen en huidweefsel hebben tijd nodig om te herstellen.

Mag ik een bril dragen?

Indien de neusbrug is gecorrigeerd is het de eerste 6 weken is niet toegestaan om een (zonne)bril te dragen die op de neusbrug steunt. Hier is een oplossing voor indien een bril noodzakelijk is voor u. U kunt de bril laten steunen via een pleister op het voorhoofd.

AFSPRAAK MAKEN


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een neuscorrectie in Amsterdam bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen of wilt u een afspraak maken voor een consult? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 305 5847 E: ec@jvg.nl

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false”]

Plastische Chirurgie

[catlist name="behandelingen" orderby="title" order="asc" numberposts=-1]

Prijslijst

[catlist name="prijslijst plastische chirurgie" orderby="menu_order" order="asc"]