Plastische Chirurgie

[catlist name="behandelingen" orderby="title" order="asc" numberposts=-1]

Prijslijst

[catlist name="prijslijst plastische chirurgie" orderby="menu_order" order="asc"]
[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module hide_homebreadcrumb=”off” separator=”sep-pipe” hide_currentbreadcrumb=”off” homebreadcrumborientation=”left” disabled_on=”on||” _builder_version=”3.27.4″ custom_margin=”||10px|” z_index_tablet=”500″ fontsbreadcrumbs_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumbs_line_height_tablet=”2″ fontsseperator_font_size_tablet=”51″ fontsseperator_line_height_tablet=”2″ fontsbreadcrumblinks_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumblinks_line_height_tablet=”2″ fontsbreadcrumbs_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumbs_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumbs_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” fontsseperator_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” fontsseperator_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” fontsseperator_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” fontsbreadcrumblinks_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumblinks_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” fontsbreadcrumblinks_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” global_module=”2897″ saved_tabs=”all” _i=”0″ _address=”1.0.1.0″][/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

Tepelcorrectie

Een te grote tepelhof of ingetrokken tepels kunnen als zeer onaangenaam worden ervaren. Meestal kan dit probleem verholpen worden door een relatief kleine operatieve ingreep. De tepel bestaat uit 2 delen: de tepel en het tepelhof. De tepel is het uitstekende gedeelte en het tepelhof is het donkere gedeelte rond de tepel. Tijdens het consult bepaalt de plastisch chirurg welk deel van de tepel gecorrigeerd moet worden.

  • Behandelplan op basis van uw klachten
  • Onze plastisch chirurgen zijn aangesloten bij NVPC en NVEPC
  • Zowel mannelijke als vrouwelijke BIG geregistreerde plastisch chirurgen

Behandelend plastisch chirurgen

Tijdens het eerste consult bespreekt u samen met uw plastisch chirurg de behandeling van de tepelcorrectie. Onze chirurgen zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van tepelcorrecties en we begeleiden u van de voorbereiding en behandeling tot aan de nazorg. Onze behandelend chirurgen zijn:

[catlist name="artsen+tepelcorrectie" thumbnail="yes" excerpt="yes" excerpt_size="10" orderby="menu_order" order="asc" template="post_list_template" posts_morelink="Lees meer" catlink="yes" category_count="yes"]

Prijzen

Correctie (ingetrokken) tepel(s)
Eén tepel Vanaf € 800,-
Beide tepels Vanaf € 1.200,-

De soorten ingrepen

Ingetrokken tepels

Er bestaan verschillende vormen van ingetrokken tepels. Een tepel kan slecht gevormd zijn bij uw geboorte en vanaf de puberteit naar binnen trekken. Soms moeten dan de melkgangetjes naar de tepel los gemaakt worden om dit te corrigeren. U kunt dan geen borstvoeding meer geven. Maar ook een normaal gevormde tepel kan naar binnen trekken. De tepel kan naar buiten gebracht worden en blijvend ondersteund worden door een tijdelijk lusje of piercing. Na deze ingreep kunt u wel borstvoeding blijven geven omdat de melkgangetjes bij deze ingreep intact blijven.

Te lange tepels

Te ver uitstekende of te lange tepels kunnen een gevolg zijn van erfelijke aanleg of het geven van borstvoeding. De tepel kan aangepast worden door het wegsnijden van een deel van de tepel. Deze ingreep kan onder plaatselijke verdoving.

Tepelhofverkleining

Een te grote tepelhof kan op verschillende manieren verkleind worden. De borstklier en de melkgangetjes blijven meestal intact. Dit betekent dat u ook na de ingreep borstvoeding kunt geven. Een correctie van een vergrote tepelhof wordt uitgevoerd door het verwijderen van een deel van de gepigmenteerde huid rond de tepel of rond de tepelhof. Vaak wordt een tepelhofverkleining uitgevoerd in combinatie met een borstlift of een borstverkleining. De ingreep vindt plaats onder algehele narcose.

Na de behandeling

Na de behandeling kunt u pijn ervaren. U kunt gerust een pijnstiller innemen, bij voorkeur Paracetamol. Geen aspirine, dit vergroot namelijk de kans op nabloedingen. Dagelijkse activiteiten kunt u na 24 tot 48 uur na de operatie hervatten.

Risico’s en complicaties

Er kan een bloeduitstorting ontstaan waarbij meestal ook een zwelling optreedt. Er kan ook een infectie optreden die zich uit door pijn, zwelling, roodheid en pus uit de wond of er ontstaat een nabloeding. De ingreep kan resulteren in zichtbare littekens, permanente pigmentatie, gevoelstoornissen of verschillende tepels. Als de tepelinversie terugkeert of asymmetrie duidelijk is, kan een tweede ingreep noodzakelijk zijn. Soms kunnen vrouwen nog borstvoeding geven, terwijl het voor anderen onmogelijk is. Neem altijd meteen contact op als er zich onverwachts problemen voordoen.

AFSPRAAK MAKEN


Voor meer informatie over de mogelijkheden van een tepelcorrectie in Amsterdam bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen of voor het maken van een afspraak, neemt u contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 16:30 uur.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 305 5847 E: ec@jvg.nl

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false”]

Prijslijst

[catlist name="prijslijst plastische chirurgie" orderby="menu_order" order="asc"]

Plastische Chirurgie

[catlist name="behandelingen" orderby="title" order="asc" numberposts=-1]